Helena är utbildad socionom med tio års arbetserfarenhet från socialt arbete, främst inom socialtjänsten. Hon har arbetat i Nordmaling kommun, Kristianstad kommun och Bromölla kommun. Helena är familjehemskonsulent på Vitae omsorg i region Skåne och Halland.

helena.griep@vitaeomsorg.se

 

 

 

Sara är utbildad lärare och arbetar på Vitae Omsorg som placerings- och skolsamordnare. Hon har flera års arbetserfarenhet från läraryrket och har även arbetat på förskola.

sara.salman@vitaeomsorg.se

 

 

 

 

 

 

Ulrika är leg. psykolog och arbetar på Vitae Omsorg med jour- och familjehemmets kompetensutvecklingsplan genom att hålla i utbildningar, föreläsningar och grupphandledningar. Hon finns även inkopplad i ärenden som är förstärkta i team tillsammans med skolsamordnare och familjehemskonsulent. Utöver detta utför hon psykologiskt utrednings- och behandlingsarbete. Ulrika har tio års arbetserfarenhet från habilitering och Vuxenpsykiatri.

ulrika.rokka@vitaeomsorg.se

 

Angelica är affärsområdeschef  för öppenvård, familjehemsvård och utrednings- behandlingshem. Hon är utbildad beteendevetare med flera påbyggnadsutbildningar inom DBT, KBT, TBA, socialrätt, arbetsrätt och ledarskap.

angelica.kandalina@vitaeomsorg.se